DONAȚII & CADOU PENTRU DONATORI

MODALITATE DE IMPLICARE ȘI SUSȚINERE:

 

DONEAZĂ BANI PENTRU SERIA AUTENTIC,  ALĂTURI DE NOI

 

 

Dacă doriți să vă implicați și să ne sprijiniți ca să putem publica, tipări și distribui mai multe volume din seria AUTENTIC, atunci vă chemăm să ne fiți alături și să ne sprijiniți prin donația dvs. sau a celor apropiați. Vom oferi aceste volume bibliotecilor (universitare, preuniversitare, județene și locale) din România și Republica Moldova, profesioniștilor și specialiștilor, părinților și bunicilor, tinerilor, persoanelor care pot să influențeze în bine viețile oamenilor în general și ale generațiilor care vor urma în special.

 

Prin seria AUTENTIC dorim să promovăm viața, educația, normalitatea, familia, echilibrul, valorile și principiile moral-creștine, relațiile, compasiunea, excelența, mentorarea și dezvoltarea prin perspectiva credinței, autenticității și iubirii. Cu ajutorul dvs. vom reuși mai mult, dacă decideți să ne fiți parteneri în această chemare aleasă și utilă pentru vremurile noastre. Vom folosi donațiile dvs. pentru dezvoltarea seriei AUTENTIC în România și în Republica Moldova.

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR:

Beneficiar: Biserica Creștină Baptistă MaranataBanca Transilvania
Adresa: Timișoara, Calea Martirilor 1989, nr.69Codul SWIFT BTRLRO22La Observații: Donație pentru seria AUTENTIC

Cont în LEI/RON: RO89BTRLRONCRT00K4587505 

Cont în EURO: RO58BTRLEURCRT00K4587502

Cont în USD: RO17BTRLUSDCRT00K4587505

DONEAZĂ DIRECT LA BISERICĂ:

Beneficiar: Departamentul de Educație din cadrul Bisericii
Adresa poștală: Str. Versului, nr. 5, Timișoara
CIF: 16 59 46 86
Persoana de contact:
Doamna ALINA LEONTE
E-mail: alina.leonte@seriaautentic.ro
Telefon: 0724 044 323

CADOU PENTRU DONATORI:

Persoanele care vor face donații pentru seria AUTENTIC, de minimum 50 de lei, au posibilitatea de a primi cu titlu gratuit un volum tipărit din seria AUTENTIC, prin Poșta Română sau prin altă modalitate aleasă de comun acord. Pentru a intra în posesia volumului oferit cu titlu de cadou,  persoanele interesate, ce îndeplinesc condiția valorii minime donate, pot lua legătura direct și imediat, cu doamna ADELIA FLOREA, voluntar în cadrul echipei AUTENTIC, prin e-mail sau prin telefon, pentru a stabili detaliile necesare primirii volumului tipărit. Volumele oferite cu titlu gratuit sunt în limita stocului disponibil și pot fi trimise doar pe teritoriul României.

Persoana de contact:
Doamna ADELIA FLOREA
E-mail: adelia.florea@seriaautentic.ro
Telefon: 0745 992 696

Vă mulțumim!

În numele echipei AUTENTIC:
Doamna PATRICIA RUNCAN
Coordonator
patricia.runcan@seriaautentic.ro